Päätoimittajan top 10 tavat selvitä joulukuusta

Joulu on taas, joulu on taas

kattilat täynnä kiirettä ja stressiä.

”Ei kai nyt jo” on yleinen reaktio joulukuun alkamiseen. Tämä lapsena iloa ja lahjatoiveita pursuava ajanjakso on vaihtunut tentti- ja deadlinestressin varjostamaksi painajaiseksi. Tästä syystä olen kerännyt 10 asiaa, joilla selvitä joululomaan asti.

10. Sössön joulukalenteri

Sössön jolukalenteri antaa muunmuassa tälläisiä loistavia listoja joiden avulla selvitä kaikesta paskasta. Muista pysyä kanavalla aattoon asti.

9. Pikojoule

Joulepukki matkaan jo käy! Huutamisen ja aurinkovoiteen syömisen takana syvällinen ajatus rentoutumisesta ”vielä kerran” kiltakavereiden kanssa. Ehdottomasti joulukuun tapahtumakalenterin kohokohta. Ilmo on tänään vielä auki: http://sik.ayy.fi/fi/signup/735

8. Jouluelokuvat

Jouluelokuvat nostattavat joulutunnelman kattoon. Onkin tärkeää aloittaa niiden katsominen mahdollisimman aikaisessa vaiheessa joulukuuta. Apua elokuvavalintoihin kaipaavien kannattaa seurata tätä joulukalenteria.

7. Joulumusiikki

Joskus kauppakeskuksissa halloweenistä asti pauhaava joulumusiikki hajottaa enemmän kuin tentit. Joukossa on kuitenkin klassikoita joiden syvässä huomassa voi vaipua lapsuuden joulujen tunnelmiin.

Päätoimittajan suosikkeja:

Failytale of New York

Sylvian joululaulu

Tulkoon joulu

6. Rogue One

Uusi Tähtien sota -elokuva. Onko parempaa? Ensi-ilta 14.12.

5. Pikkujoulut

Yleensä firmoilla, toimikunnilla ja kaveriporukoilla on mukavia joulujuhlia, joissa saa mässäillä ’firman piikkiin’.

4. Talviurheilu/Talvioluet

Yhdistin nämä kaksi, koska joillekkin maistuu vain toinen ja kolmannet osaavat yhdistää näitä hyvässä suhteessa.

3. Prujaaminen

Koska lol jotain palautuksia just ennen joulua.

2. Kaverit

Tenttiviikolla on hyvä ottaa muutaman kymmenen minuutin tauko lukemisesta ja nauttia kuppi höyryävän kuumaa glögiä ja muutama piparkakku hyvän ystävän seurassa.

1. Not Giving A Fuck

Eli verkkarit jalkaan, jouluelokuva soittimeen ja velvollisuudet siirtovelkoina keväälle.  Mitä lähemmäksi aattoa päästään sitä houkuttelevammaksi tämä vaihtoehto tulee. Viimeistään tätä suosittelen kaikille Tuomaan päivän tienoilla. Meillä kaikilla on oikeus Joulurauhaan.

 

Hyvää joulun odotusta kaikille!

(Visited 1 times, 1 visits today)