Janne Kleemola, Fuksitoimikunnan puheenjohtajan adjutantti sekä varapuheenjohtaja


TEKSTI: Janne Kleemola

Hallitusesittelyjen ensimmäinen osa!

Terve! Olen Janne, Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikillan fuksitoimikunnan puheenjohtajan adjutantti, sekä varapuheenjohtaja 2019.

Olen seurannut fuksikapteenien toimintaa erinäisistä näkökulmista jo muutaman vuoden ajan. Kyllä, olen itsekin ollut fuksi (2015) ja pirteän fuksivuoden siivittämänä minusta kasvoi vähintäänkin omasta mielestäni erinomainen ISO-henkilö. Ennen kuin huomasinkaan, vuonna 2018 toimin killan hallituksessa yrityssuhdemestarina. Omien vastuuhommien ohella seurasin sivusilmällä hallitustoverieni Timin ja Eeron pääosin hupaisia edesottamuksia. 

Elämästä inspiroituneena haimme Jamin kanssa killan fuksitoiminnan vetäjiksi ja tässä sitä ollaan. Päätös oli helppo, sillä teekkarius ja teekkarikulttuuri ovat olleet lähellä sydäntäni alusta asti. Voisi sanoa, että samaan aikaan tiedän mitä odottaa tulevalta, mutta toisaalta minulla ei ole vielä aavistustakaan. Herää pakostikin monia kysymyksiä: Kuka minä olen? Mitä tapahtuu? Ööööh? Missä on koti? Analyyttisenä ajattelijana päätin hallita kaaosta muodostamalla ajattelustani jonkinlaisen loogisen rakenteen.

Seuraava hengellinen ja ytimekäs analyysi perustuu omiin kokemuksiini, arvauksiin, (aamu)yöllisiin pohdintoihin, akateemiseen kirjallisuuteen ja kavereilta kuultuun huhupuheeseen.

SWOT-analyysi (strengths, weaknesses, opportunities, threats) aiheesta Janne ja tulevaisuus.

Mitä jäi käteen johtoportaalle esiteltäväksi? Syväluotaavan analyysin perusteella aion välttää vahvuuksiani, hyödyntää heikkouksiani, kehittää uhkia ja pelata kaikki loputkin mahdollisuudet.

#Fiksutoimikunta

Janne

(Visited 300 times, 1 visits today)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*